百年教学网欢迎您!
| 网站首页 | 论文 | 竞赛 | 课件 | 试题 | 教案 | 范文 | 中考高考 | 学习方法 | 图文欣赏 | 专题专栏 | 教学反思 | 生活百科 |
您现在的位置: 百年教学网 >> 中考高考 >> 广东中考英语口语 >> 正文
2013广东中考英语口语看图说话训练题(五)           ★★★★
2013广东中考英语口语看图说话训练题(五)
作者:1 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2012-12-10 19:58:15

(二十一)It was Tree Planting Day yesterday. Early in the morning, I went to school in my old clothes. We helped each other dig a hole large enough for the trees. We planted some trees along the school background. The teacher told us that we should water the trees as often as possible from that day on. Although it was a bit tiring that day, we all felt very excited and proud of our work.

(二十二)One day, Li Hua went to the small woods to draw, carrying a drawing board. He was glad to find a tree alive although the rest had been cut down. “Let me start work at once,” he thought and began to set up his board.

  Just then a man came with a big axe and got down to cutting the tree. Soon he cut it down and pulled it away.

  When Li Hua got ready and turned back to draw, he found the tree had disappeared.

  “Where is the tree?” Li Hua wondered, very disappointedly.

(二十三)It was a sunny day. Li Li was jumping the rope happily near home. Suddenly, the rope hit the young tree nearby. The tree was just newly planted so it broke easily. Li Li felt shocked. He thought he must do something to save the tree. He knew that to protect the tree was everyone’s duty. He thought for quite a long time and then decided to tie the rope to the tree to help it up. A few minutes later, the tree was held up straight. He went back home happily, singing and smiling.

(二十四)Yang Ming was a 10-year old boy. One day, he went to the park with his grandpa. When they took a rest near a tree, Grandpa asked, “Do you know how tall you are?” Yang Ming shook his head. So grandpa asked Yang Ming to stand beside the tree straight, then he nailed down the place to show Yang Ming’s height. Grandpa said, “Let’s see how much taller you are next time when we are here.” Time flied fast. Winter passed by. Yang Ming and Grandpa went back to the tree again. Yang Ming was excited to know whether he was taller than before. However, when he stood beside the tree, he found the nail was far above his head. He then realized that the tree had grown even faster than him.

(二十五)One day, Li Yang and Li Hua went to People’s Park to have fun together. It was so beautiful in the park. The blue sky, the colorful flowers, the green hills and even the dancing butterflies make them quite happy. They were having a great time. Li Yang loved these flowers so much that she picked a flower. Li Hua looked very surprised when he saw this. He said to Li Yang, “it’s not allowed to pick flowers in the park. We should protect them rather than destroying them.” Li Yang thought Li Hua right and promised that she would never do it again.



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章2014中考二轮复习:定语从句专项练习及答案解析
    普通文章2014二轮复习:反义疑问句专项练习及答案解析
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(六)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(五)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(四)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(三)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(二)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(一)
    普通文章2010年英语口语练习题七
    普通文章2010年英语口语练习题(七)
    相关文章
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(六)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(四)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(三)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(二)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(一)
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |