百年教学网欢迎您!
| 网站首页 | 论文 | 竞赛 | 课件 | 试题 | 教案 | 范文 | 中考高考 | 学习方法 | 图文欣赏 | 专题专栏 | 教学反思 | 生活百科 |
您现在的位置: 百年教学网 >> 中考高考 >> 广东中考英语口语 >> 正文
2013广东中考英语口语看图说话训练题(三)           ★★★★
2013广东中考英语口语看图说话训练题(三)
作者:1 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2012-12-10 19:56:53

(十一)It was Sunday morning. Li Lei and Wangming played football on the playground. Suddenly, the football hit a pot of flowers on the balcony of Granny Zhang. The pot fell off and broke into pieces. Li Lei and Wangming were frightened. But they wanted to be a man and paid for what they did. They bought a new pot of flower and said sorry to Granny Zhang. Granny Zhang was very happy and forgave them. Li Lei and Wangming were happy, too.

(十二)Wangfang and Liming were classmates. One day they found a small tree in the school. The small tree was going to die. Wangfang and Liming decided to look after the tree. They set a notice beside the tree to protect the small tree. They watered the tree every day. A few weeks later, the tree looked very good. Their teacher was very proud of them.

(十三)It was a spring day. Liming had a wonderful day in the field. He caught a frog. He was very happy and decided to keep it as a pet. But on the evening of that day, he heard a story about protecting frogs from the radio. He tried to find out in the magazines why people should protect frogs. He understood that frogs were human’s good friend. The next day, Liming carried his frog to a river and let the frog go.

(十四)Li Lei liked reading very much. He loved reading so much that he couldn’t put the book off. He read as he walked. He read as he had meal. He even read as he lay in bed. Day by day, Li Lei found that he can’t see clearly. One day, after an eyesight test, the doctor told him that he had very poor eye sight. He must take good care of his eyes or the things would be even worse.

(十五)  One day Lilei was very happy on his way home from market. He was eating a banana. As he passed a dustbin, he threw the banana peel to it without even looking. It fell out of the dustbin. Lilei didn’t care. But when he saw a dustman working very hard on cleaning the street, he felt ashamed. He turned back and picked up the banana peel and threw it into the dustbin. The ground looked clean again.



文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章:
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章2014中考二轮复习:定语从句专项练习及答案解析
    普通文章2014二轮复习:反义疑问句专项练习及答案解析
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(六)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(五)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(四)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(三)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(二)
    普通文章2013广东中考英语口语看图说话训练题(一)
    普通文章2010年英语口语练习题七
    普通文章2010年英语口语练习题(七)
    相关文章
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(六)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(五)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(四)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(二)
    2013广东中考英语口语看图说话训练题(一)
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |