百年教学网欢迎您!
| 网站首页 | 论文 | 竞赛 | 课件 | 试题 | 教案 | 范文 | 中考高考 | 学习方法 | 图文欣赏 | 专题专栏 | 教学反思 | 生活百科 |
您现在的位置: 百年教学网 >> 英语阅读 >> 高考阅读理解 >> 正文
Facebook has turned out to be one of the most visited and most popular 阅读理解答案           ★★★
Facebook has turned out to be one of the most visited and most popular 阅读理解答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/11/20 12:58:37

Facebook has turned out to be one of the most visited and most popular social media sites in the world. When it comes to talking about Facebook, we cannot stop ourselves from describing its creator, Mark Zuckerberg. His success story and Facebook have inspired many people all over the world in different ways.
Mark Zuckerberg was born into a well-educated family and developed an interest in computer programming at an early age. His first computer was a Quantex 486DX, powered by the Intel 486 processor. When Mark was 12 years old, his father introduced him to Atari BASIC Programming. At such a young age, Mark managed to use the program to come up with his own messenger called the ZuckNet. Thanks to his first creation, all the computers in his house were connected to the ones in his father's dental office. Within that connected system, the computer users were allowed to send messages to each other.
Mark Zuckerberg created his billion-dollar social networking site based on a simple concept. He was trying to compare photos of two different people and he invited other people to vote and decide which one was better looking. At Harvard University, with his three classmates, he had come up with the Facebook's predecessor, Facemash. Mark Zuckerberg finally started to write the code for a new website later known as Facebook in 2004. This new site was equipped with new ideas and more useful features, including a section where users can share their comments. Facebook managed to become popular with many more users at many universities around the country. It only took less than a few months for Mark Zuckerberg to spread his networking site to countless numbers of schools and universities in the United States and Canada.
Six years later, TIME magazine made him Person of the Year for his social networking site. In 2018, Forbes included Mark in the list of the 400 richest people in the world.
(D)24.What's Zuckerberg's first achievement as a programmer?
A. A billion-dollar social networking site.
B. Atari BASIC Programming.
   C. Facemash.
D. Messenger ZuckNet.
【解析】根据第二段第四句可知正确答案。
(D)25.What do we know about Facebook?
A.  Mark wrote the code for it with his classmates.
B. Mark first managed to spread it among IT businesses.
C. It is directly based on ZuckNet.
D. It has helped Mark rank among top billionaires around the world.
 【解析】根据第三段第一句和最后一段最后一句可知答案。根据第三段第三、四句可知A错误,第三段最后两句可知B错误,第二段第四句以及第三段第三句可知C错误。
(D)26.When did TIME magazine feature Mark Zuckerberg on its cover?
A.  In 2004.  B. In 2015.
C. In 2014.  D. In 2010.
【解析】根据第三段第四句以及第四段第一句可知,扎克伯格在2010年被选为《时代》周刊的封面人物。
(C)27.Which of the following have contributed to Zuckerberg's success?
① Support of his family.   ② Gift for computer programming.
③ Popularity at university.  ④ Teamwork.
A. ①②③  B. ①③④  C. ①②④  D. ②③④
 【解析】根据第二段第三、四句,和第三段第三句可知答案为C。


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章Facebook has turned out to be one of the mos…
    普通文章Time flies, but the tracks of time remain in…
    普通文章In December 2016 Edgar M.Welch drove six ho…
    普通文章An artificial reef(礁) is a man-made underw…
    普通文章Everything about my future was ambiguously a…
    普通文章As a British meal choice, chippy is 61.__on_…
    普通文章“Shake a leg” and “show a leg” are usual…
    普通文章About a month after I joined Facebook, I got…
    普通文章Four Steps to Begin Your Path to Greatness阅…
    普通文章I had just arrived in this Asian country for…
    相关文章
    Time flies, but the tracks of time remain in b…
    In December 2016 Edgar M.Welch drove six hour…
    An artificial reef(礁) is a man-made underwat…
    “Shake a leg” and “show a leg” are usually…
    About a month after I joined Facebook, I got a…
    Four Steps to Begin Your Path to Greatness阅读…
    I had just arrived in this Asian country for a…
    Felicity Miller, a 32-year-old British woman, …
    Dear Li Mei,With the midterm exam come, you mu…
    Asia can boast(吹嘘) that it has some of the b…
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |