百年教学网欢迎您!
| 网站首页 | 论文 | 竞赛 | 课件 | 试题 | 教案 | 范文 | 中考高考 | 学习方法 | 图文欣赏 | 专题专栏 | 教学反思 | 生活百科 |
您现在的位置: 百年教学网 >> 英语阅读 >> 高考阅读理解 >> 正文
An artificial reef(礁) is a man-made underwater structure created as阅读理解答案           ★★★
An artificial reef(礁) is a man-made underwater structure created as阅读理解答案
作者:佚名 文章来源:网络 点击数: 更新时间:2018/11/20 12:57:21

根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
An artificial reef(礁) is a man-made underwater structure created as a habitat for marine life to assist in promoting the productivity of the ecosystem. There are a wide variety of materials, such as steel or concrete, which can be used as artificial reefs. These materials are stable and environmentally safe. 36.__D__ Once the structure is in place, a live-bottom reef community can form because it provides a hard substrate for marine life.
The term“artificial reef”may be misleading because there is actually nothing artificial about the marine ecosystem around the man-made structure. When the artificial reef is properly designed, placed and constructed, it can be just as productive as natural hard-bottom reef habitat. 37.__F__When we calculate the lifespan of these artificial reef environments, they can remain functional from anywhere for many years.
Artificial reef sites range from small areas to some that can be a square mile in size. 38.__E__It is largely dependent on support from tourists, researchers and fishermen, who object to the use of parts of the ocean floor where interesting plants or animal life exist. 39.__C__
40.__A__In particular, the reefs are useful in aquaculture(水产业) because they are built in very specific places, allowing fish farmers to direct where the schools of fish live and monitor their development easily. In addition, artificial reefs also ensure the presence of organic bio-filters, which are important in helping to clean up fish farms. Finally, the reefs are beneficial because they allow large structures to be recycled, saving on valuable landfill space. Old equipment can now serve a whole new purpose at the bottom of the ocean.
A. The production of artificial reefs has provided people with several important benefits.
B. Currently, artificial reef programs have been refused by many researchers and fishermen.
C. As a result, the reefs tend to be located on flat sand bottoms.
D. They include deliberately-sunken full-sized ships, tires, cars, aircraft, and military tanks.
E. The choice of the position for a reef program can be a complex process.
F. In this case, many creatures choose to live in these locations.
G. Therefore, those dangerous elements can be removed.
【解析】
36.支撑句,根据前句“有很多材料,比如钢铁和混凝土,可以用作人造礁石,而且这些材料稳固而且环保。” 选项D中的They指代“these materials”,所以此句接着说“这些材料包括故意沉下去的整艘船,轮胎,汽车,飞机,军事坦克等。”利用人称代词解题。所以选D。
37.支撑句,根据前句“当人造礁石得到妥善设计,放置,建造时,就有可能拥有一个像天然硬底礁石栖息地那样高的生产率,” 所以“很多海洋生物选择在此生活。” 所以选F。
38.支撑句,从此段主题句“人造礁石的场所可以是小的区域,也可以大到一平方英里的空间,”所以紧接着说:“选择场地建造礁石会是一个复杂的过程。”而且后句也说到,“它十分需要游客等的支持,他们都反对使用存在有趣动植物的海底区域。”所以选E。
39.总结句,根据本段前面所讲的场地问题,所以“人造礁石倾向于位于平坦的沙子海底。”所以选C。
40.主题句,根据整段文字可以知道:“人造礁石的生产给人们带来了一些重要的收益。” 所以选A。


文章录入:admin    责任编辑:admin 
  • 上一篇文章:

  • 下一篇文章: 没有了
  • 【字体: 】【发表评论】【加入收藏】【告诉好友】【打印此文】【关闭窗口
      网友评论:(只显示最新10条。评论内容只代表网友观点,与本站立场无关!)

    最新文章 更多内容
    普通文章An artificial reef(礁) is a man-made underw…
    普通文章Everything about my future was ambiguously a…
    普通文章As a British meal choice, chippy is 61.__on_…
    普通文章“Shake a leg” and “show a leg” are usual…
    普通文章About a month after I joined Facebook, I got…
    普通文章Four Steps to Begin Your Path to Greatness阅…
    普通文章I had just arrived in this Asian country for…
    普通文章Felicity Miller, a 32-year-old British woman…
    普通文章Dear Li Mei,With the midterm exam come, you …
    普通文章Asia can boast(吹嘘) that it has some of the…
    相关文章
    “Shake a leg” and “show a leg” are usually…
    About a month after I joined Facebook, I got a…
    Four Steps to Begin Your Path to Greatness阅读…
    I had just arrived in this Asian country for a…
    Felicity Miller, a 32-year-old British woman, …
    Dear Li Mei,With the midterm exam come, you mu…
    Asia can boast(吹嘘) that it has some of the b…
    NASA's Jet Propulsion(喷气推进) Laboratory…
    If you find yourself hitting the snooze button…
    I was walking down a dimly(昏暗)lit street lat…
    更多内容

    | 设为首页 | 加入收藏 | 联系站长 | 友情链接 | 版权申明 | 管理登录 |