打印本文 打印本文 关闭窗口 关闭窗口
Let's learn about nature!.......中考英语阅读解析
作者:佚名  文章来源:web  点击数  更新时间:2018/9/12 15:50:37  文章录入:admin  责任编辑:admin
Let's learn about nature!
Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?
Here comes your CHANCE! Here is a THREE-DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many activities and meet with animals, such as giraffes, pandas tigers, and so on! More information about the program is as follows:
Age: Students aged 8-16
Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students.
 
Program cost: $230 for members; $250 for non- members(非会员).
How to do: Come to our center to get an application form(申请表) .Send your form on or before June 25. 2018.
Notes:
1.NO FREE LUNCHES. You may either bring a lunch-box or pay for lunch in our restaurants.
2.Both programs will start ONE DAY later if there is a warning of rainstorms.
COME AND JOIN US NOW!! DON’T MISS THE CHANCE!!
31. How many days are there in a Summer Program?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 5
32.         can join the Summer Program.
A. A kid of 7
B. A girl of 10
C. A boy of 18
D. A man of 22
33. One member and one non-member should pay     for the Summer Program.
A. $230
B. $250
C. $460
D. $480
34. Where can you get an application form?
A. In our shop.
B. In our school.
C. In our center.
D. In our restaurant.
35. When will Program B start if there is a rainstorm on August 7, 2018?
A. On August 8.
B. On August 9.
C. On September 8.
D. On September 9.
【答案】31. B    32. B    33. D    34. C    35. A
【解析】
试题分析:本文介绍了两个为期三天的暑期项目,说明了这两个项目的参加人员、人数、费用等事项,倡导学生了解大自然。
【31题详解】
根据第三段第二句Here is a THREE-DAY SUMMER PROGRAM!可知,这是一个为期三天的暑期项目。故选:B。
【32题详解】
根据第四段Age: Students aged 8-16可知,参加者为8~16岁的学生。故选:B。
【33题详解】
根据表格下方第一行Program cost: $230 for members; $250 for non- members(非会员).可知,230+250=480(美元)。故选:D。
【34题详解】
根据表格下方第二行How to do: Come to our center to get an application form(中请表)可知,你可以在“我们中心”拿到申请表。故选:C。
【35题详解】
根据 “Notes”中的第二条.Both programs will start ONE DAY later if there is a warning of rainstorms.可知,如果有暴雨警告,这两个项目将在一天后开始。也就是在8月8日。故选:A。
打印本文 打印本文 关闭窗口 关闭窗口